Dragnea distruge PSD-ul! Remanierea Guvernului Dăncilă, șansa unei răzbunări prostești

106

Dragnea și o mână de apropiați sau subordonați umili au făcut remanierea Guvernului Dăncilă I. Cu această ocazie a scăpat de dizidenți și a mai oferit șansa de a-și trece în CV funcția de ministru și altor incompetenți precum Bran, Andrușcă … Și, a mai făcut ceva liderul PSD: i-a reevaluat pe unii incompetenți, înlocuiți la precedentele remanieri. Acum șase luni erau proști, între timp, pentru că așa a vrut Dragnea sau Vâlcov, ei au devenit foarte buni profesioniști. Aceste decizii conduc, fără echivoc, la distrugerea PSD.

Liviu Dragnea nu se dezminte. Principalele sale preocupări vizează rezolvarea problemelor cu Justiția și înlăturarea tuturor celor care nu stau în poziția de drepți în fața sa. Dacă prima categorie de probleme pe care le are le rezolvă prin intermediul lui Toader, CCR și Iordache, pe ultimele le-a rezolvat prin… remanierea decisă la nivelul conducerii PSD. Să nu se înțeleagă că nu era nevoie de remaniere, dar ceea ce a făcut Dragnea înseamnă schimbarea Guvernulu Dăncilă I- prost cu Dăncilă 2 și mai prost. A dat afară doi miniștri buni-Paul Stănescu de la Dezvoltare și Fifor dela Apărare, la pachet cu o parte dintre incompetenți, și a pus în locul lor niște incompetenți și mai mari. Și, pentru ca nebunia și prostia să fie peste limitele admise, o luă pe Olguța Vasilescu de la Muncă, unde a dat peste cap și puținele lucru care mai funcționau în sistem, și o mută la Transporturi. Probabil pentru a înlocui drumul expres Craiova-Pitești al lui Stănescu cu autostrada lui Dragnea, Craiova-Caracal-Alexandra.

Faptul că l-a scos din Guvern pe Stănescu pentru că a refuzat să-i mai susțină idioțenile nu ar fi cel mai mare rău al acestei remanieri (Să nu uităm că Stănescu nu și-a dorit această funcție). Mai grav ni se pare că la vârful partidului au ajuns niște indivizi care nu dau doi bani pe interesele lui, pe oamenii care votează PSD și pe această țară care nu reușește să-și găsească drumul corect.