Au scăpat de aparatura uzată. 4 TIR-uri, încărcate la Caracal cu deșeuri electrice și electronice

209
foto: arhivă campania precedentă

În cinci ore cât a durat campania desfășurată astăzi la Caracal în cadrul proiectului ”România reciclează”, romanațenii au scăpat de aparatura uzată.

Televizoare, calculatoare, baterii, mașini de spălat, frigidere și alte electronice și electrocasnice uzate sau defecte au fost predate astăzi de caracaleni în cadrul campaniei România reciclează. Colectarea deșeurilor de echipamente electrice si electronice si a bateriilor uzate a fost organizată de către Primăria Caracal în colaborare cu Asociația Environ si Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor.

Caracalenii au putut preda aparatura nefolositoare la trei puncte de colectare: Parcare – Sala Polivalenta, Parcare – Piese Auto(Pascu), Strada Gheorghe Doja – Monumentul Eroilor. Iar campania s-a bucurat de succes.

,,Pe timpul de desfășurare a campaniei în punctele de colectare s-a aflat cate un reprezentant al administratiei publice locale. Pe parcursul celor 5 ore în care s-a desfășurat campania, caracalenii au răspuns promt la apelul făcut de organizatori, au dat dovadă de receptivitate și au participat activ la campania de colectare. Din cele trei puncte de colectare amplasate pe raza municipiului Caracal au reușit să fie încărcate cu electrocasnice uzate (televizoare, monitoare, frigidere, telefoane, masini de spalat etc.) patru autospeciale de câte 7,5 tone fiecare,, a anunțat administrația municipală.