Stănescu și Oprescu îl pun la zid pe Iordache: “Nu suntem la stadion”, “Acțiunile sale nu mai reprezintă de mult PSD Olt”

97

Gestul obscen făcut ieri de către deputatul de Olt Florin Iordache în Parlament la adresa Opoziției a fost sancționat de către colegii din județ.

Gestul făcut ieri de către Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, deputat de Olt, în plenul forului legislativ după o intervenţie de la tribuna Parlamentului, a fost taxat dur de către colegii social-democrați olteni.

“Din păcate, cred că a greşit Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei. Cred că a făcut o mare greşeală“, a declarat senatorul PSD de Olt Paul Stănescu, vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Arătarea degetului mijlociu colegilor din USR de către un parlamentar de Olt nu a picat bine nici președintelui executiv al PSD Olt. Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a declarat presei oltene că „acţiunile sale nu mai reprezintă de mult organizaţia noastră”.