Urmărit cu FOCURI de ARMĂ prin Craiova, un șofer de doar 16 ani din Brebeni este căutat de poliție

1530

Un tânăr din Olt, aflat la volanul unui autoturism deși are doar 16 ani, i-a fugărit aseară pe polițiști pe străzile Craiovei, oamenii legii folosind armamentul din dotare pentru a-l opri. Șoferul a reușit să scape, polițiștii reținându-l pe bărbatul care i-a încredințat mașina și un alt tânăr de 15 ani, și ei din Olt.

Un autoturism condus de un tânăr oltean nu a oprit aseară la semnalele poliţiştilor, pe Calea București din Craiova, şi a mărit viteza de deplasare. Urmărit de polițiști, șoferul a mărit viteza, oamenii legii fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra autoturismului.

Șoferul oprit autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, poliţiştii reținând un alt tânăr în vârstă de 15 ani, din Slatina, şi un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brebeni, pasageri în autoturism, bărbatul fiind cel care i-a încredințat mașina tânărului, ulterior identificat ca fiind din Brebeni și având doar 16 ani. Șoferul fugar este în continuare căutat de oamenii legii.

Polițiștii craioveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere și încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere.

S-au tras 6 focuri, 2 în plan vertical şi 4 în plan orizontal. Maşina urmărită este înmatriculată în Bulgaria.