Bătrânul desfigurat împreună cu soția în casă de hoț și aruncați noaptea în spatele casei a DECEDAT. Criminalul este LIBER

348

Bătrânul din satul Săltănești, comuna Brebeni, bătut cu bestialitate în noaptea de 2 spre 3 noiembrie în casă împreună cu soția a decedat noaptea trecută. În arestul poliției încă nu a ajuns niciun învinuit.

Aflat în stare gravă la spitalul din Craiova, unde a fost adus în comă, bătrânul de 67 de ani bătut de hoțul care a intrat noaptea în casă peste el și soție a pierdut lupta cu viața. În schimbul portofelului cu bani, agresorul i-a desfigurat în bătaie pe cei doi bătrâni, după care i-a aruncat inconștienți în spatele casei, lăsându-i acolo peste noapte în frig. Bătrâna a fost cea care, atunci când și-a revenit, a solicitat ajutor de la vecini.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nu au reușit să strângă suficiente probe pentru a pune pe cineva sub acuzare de tentativă de omor și tâlhărie. Procurorii au confirmat faptul că printre suspecți se numără și nepotul bătrânilor.

 

Știrea prezentată de Realitatea Oltului:

Bătrâni desfigurați, suspecti în libertate