Rezidenţiat: 16 viitori medici din Olt dau concurs; Spitalele Balş şi Corabia, pe lista posturilor

350

La admiterea în rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie- sesiunea 18 noiembrie 2018, au fost scoase la concurs 4.357 de locuri, printre care şi trei în Olt. 10 viitori medici din Olt vor susţine la centrul universitar Craiova examenul, 5 la Bucureşti şi unul la Timişoara.

Ministerul Sănătății organizează concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie la data de 18 noiembrie 2018. Concursul se desfășoară în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu.

Un număr de 8.420 de candidaţi s-au înscris pentru a participa la admiterea în rezidenţiat, dintre care şi 16 din Olt. Aceştia vor susţine examen astfel: 8 medicină şi 2 medicină dentară în centrul universitar Craiova, 4 medicină şi unul medicină dentară în centrul Bucureşti şi unul medicină la Timişoara.

Anul acesta, au fost scoase la concurs 4.357 de locuri, printre care şi trei din Olt, domeniul medicină: unul la Spitalul orăşenesc Balş- la Ambulatoriul Integrat, specialitatea alergologie şi imunologie clinică; un post la Spitalul orăşenesc Corabia, specialitatea cardiologie; unul la Spitalul orăşenesc Corabia- Ambulatoriul Integrat, oftalmologie.