Fetița dispărută după ce a plecat după pomană cu un om al străzii, GĂSITĂ

125

După 8 zile de la dispariție, fetiţa de 7 ani din municipiul Petroşani, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână după ce a plecat din faţa blocului împreună cu un bărbat ca să primească alimente de pomană cu ocazia Zilei Morţilor, a fost găsită de poliţişti în cursul nopţii de miercuri spre joi într-un cămin dezafectat din oraşul Vulcan.

Peste 50 de poliţişti, jandarmi şi politişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara au participat la căutările fetiţei în localităţile din Valea Jiului dată în urmărire națională din data de 5 noiembrie, după ce, pe 4 noiembrie, tatăl copilei, aflat în municipiul Timişoara, a reclamat dispariţia minorei la Poliţia Municipiului Petroşani. Bărbatul de 44 de ani, cu care fetiţa plecase din faţa blocului, era un cunoscut al familiei.

Copila a fost găsită noaptea trecută. “În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative şi de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie, din Petroşani. Aceasta se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Din primele verificări, se pare că fetiţa nu a fost victimizată în vreun fel, bărbatul care a luat-o din sânul familiei fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.