7 trupe de teatru din ţară, la Festivalul de Comedie de la Caracal

111

Primăria Caracal şi Centrul Cultural Municipal “Radu Şerban” Caracal le pregăteşte iubitorilor de teatru o nouă ediţie a Festivalului de Comedie. Ajuns la cea de-a XX-a ediţie, festivalul va aduce pe scenă 7 trupe de teatru, cu spectacole pentru copii şi adulţi.

De două decenii, comedia este pus la loc de cinste în Caracal, autorităţile locale şi culturale dedicându-i un festival special, menit să aducă zâmbetul de buze spectatorilor de toate vârstele. Şi anul acesta, timp de patru zile, săptămâna viitoare, se va râde, se va aplauda, se va socializa și, cel mai important, de va „consuma” un act cultural de calitate.

Ediţia a XX-a a Festivalului de Comedie va fi organizată în perioada 15-18 noiembrie. Vor urca pe scenă 7 trupe de teatru: Teatrul Colibri Craiova, Teatrul de Artă Bucureşti, Teatrul D’ell Anima Bucureşti, Teatrul Anton Pann Râmnicu Vâlcea, Teatrul Traian Grozăvescu Lugoj, Teatrul Dan Alexandrescu Roman şi Teatrul Dramatic ID Sârbu Petroşani, care vor prezenta 8 spectacole.

Biletul la unul dintre cele patru spectacole dedicate copiilor, câte unul în fiecare zi la ora 11.00, costă 10 lei, iar cel pentru spectacolele destinate adulţilor, prezentate zilnic la ora 18.00, costă 20 de lei. Un abonament costă 60 lei, cu mențiunea că nu include spectacolele pentru copii.