Un angajator englez caută 40 de infirmieri

90

9,30 lire brut pe oră este oferta venită din partea unui angajator englez, care caută prin intermediul rețelei Eures infirmieri.

De 40 de infirmieri are nevoie firma Avanta Care LTD din Marea Britanie, oferta fiind făcută prin intermediul rețelei Eures, oltenii interesați putând obține informații și ajutor în aplicarea pentru job de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Angajatorul impune cunoașterea limbii engleze nivel mediu și oferă contract de muncă permanent. Oferta este valabilă până la finele anului.

Salariul oferit este de 9,30 lire brut pe oră, turele de noapte fiind plătite cu 0.50 lire/oră în plus, curs de pregătire și cazare pe durata acestuia (mic dejun inclus), asigurare de răspundere civilă și verificarea cazierului pe teritoriul Angliei, suport în obținerea National Insurance Number și deschiderea contului bancar, costuri reduse de cazare între 200£ si 350£ pe lună – chirie și utilități incluse, concediu de odihnă platit – 28 zile/an, înscriere la plan de sănătate privat, înscriere la plan de pensii.

Tot din Marea Britanie mai sunt făcute oferte prin Eures pentru români pentru: 100 curieri, 200 muncitori industria piscicolă, 1 ciontolitor/tranșator, 1 muncitor necalificat.