FOTO/VIDEO Șofer de 18 ani, ÎNCARCERAT. Alți doi tineri, de 16 și 18 ani, au ajuns la spital

431

Noaptea trecută, trei tineri au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau, pe raza comunei Ianca, a intrat într-un pom aflat pe marginea drumului. Șoferul nu avea permis, iar în urma impactului a rămas cu picioarele blocate sub bordul mașinii.

Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și trei echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Olt și Dolj au intervenit noaptea trecută, în comuna Ianca, la limita județelor Olt și Dolj, la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei tineri.

„În urma accidentului, șoferul autoturismului, în vârstă de 18 ani, din comuna Ianca, a rămas încarcerat.  Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, tânărul având membrele inferioare blocate sub bordul autovehiculului.  Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fracturi la membrele inferioare, dureri toracice și lombare și a fost transportat la Spitalul Corabia. „, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Celelalte două persoane aflate în autoturism, un tânăr, în vârstă de 18 ani și unul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ianca, au fost preluați de echipajul Serviciului de Ambulanță Dolj, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier, și transportați la Spitalul Dăbuleni.

Potrivit IPJ Olt, șoferul nu avea permis de conducere. El este cercetat penal  pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.