Studenţii slătineni şi-au vizitat posibilii viitori angajatori la Indagra şi s-au pus la curent cu noutăţile în domeniu

227

Câteva zeci de studenţi de la facultatea cu profil africol din Slatina s-au aflat ieri în mijlocul companiilor din 25 de ţări cu tradiție în domeniul agricol, exportul și importul de produse și echipamente performante.

40 de studenți ai Facultății de Management, USAMV București – Filiala Slatina au mers ieri la INDAGRA într-o vizită de studiu, informându-se asdtfel cu privire la noutăţile din domeniu, cunoscând companii importante ce activeayă pe piaţă şi purtând discuţii cu agenţii economici. Ei au fost însoţiţi de directorul filialei, lector univ.dr. Victor Tița şi au fost întâmpinaţi de conducerea universităţii. “La INDAGRA am avut ocazia să îl întâlnim pe domnul Petre Daea, ministrul agriculturii. De asemenea, domnul Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri din Olt și consilierul ministrului agriculturii ne-a facilitat mai multe întâlniri și discuții cu agenți economici români importanți care activează în domeniul agriculturii. “, au dezvăluit studenţii.

https://realitateaoltului.ro/2018/10/29/locurile-fara-taxa-suplimentate-la-facultatea-cu-profil-agricol-de-la-slatina/

INDAGRA – Târg internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei se desfăşoară în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo. Manifestarea reunește peste 550 de companii din întreaga lume, dintre care peste 380 sunt din România.