Primăria Balș angajează personal la cabinetele medicale școlare și Creșa nr.1

351

Opt posturi de asistent medical principal, asistent medical și infirmieră a scos ieri la concurs Primăria Oraşului Balş. Tipul posturilor este permanent, funcție contractuală.

Primăria Balş face angajări pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale la Cabinetele medicale şcolare şi Creşa nr. 1. Administrația urbei de pe malul Oltețului caută 7 asistenți medicali și o infirmieră.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de şcoală sanitară postliceală pentru posturile de asistenţi medicali; studii medii sau generale pentru postul de infirmieră; 5 ani vechime ca asistent medical şi adeverinţă de grad profesional pentru posturile de asistent medical principal; minimum 6 luni vechime în specialitate pentru posturile de asistent medical și minimum 6 luni vechime în activitatea de infirmieră.

8 noiembrie este termenul limită de depunere a dosarelor. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 noiembrie – proba scrisă, 21 noiembrie – proba interviu.

Cei interesați să participe la concurs pot găsi mai multe informații și bibliografia pe pagina oficială a primăriei: www.bals.ro sau la avizierul sediului.