Centenarul României, marcat de aliații americani: Orchestra Forțelor Navale Americane, în concert la Caracal

76

La finele săptămânii viitoare, Orașul Minunilor va fi gazda unui recital de excepție oferit de orchestra Forțelor Navale Americane, cu scopul de a sărbători Centenarul României.

Orchestra Forțelor Navale Americane, „TOPSIDE BAND“ va concerta la Caracal. Primăria Caracal, în colaborare cu conducerea Bazei Militare 99 Deveselu și a Facilității de Sprijin Naval Deveselu, organizează un concert oferit gratuit oltenilor interesați pentru a sărbători Centenarul. Invitată în recital este Orchestra Topside Brass Band Naval Forces Europe.

Evenimentul va fi găzduit de Teatrul Național Caracal, pe 2 noiembrie, ora 18.00, publicul fiind invitat să se prezinte în ținută casual. Serata de excepție include marșuri tradiționale americane, R & B, hituri de top sau interpretări autentice ale soliștilor internaționali.

„Topside” a devenit o prezență obișnuită și apreciată la ceremonii militare, proiecte comunitare sau concerte publice din toată Europa și Africa, demonstrând că muzica este cu adevărat limba universală apreciată de toți.