Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Caracal își fidelizează clienții: carduri cu reduceri pentru fermierii cumpărători de sămânță certificată

453

Cel mai mare producător de sămânță de grâu românesc certificată își ține aproape clienții, oferindu-le carduri de fidelitate  cu care pot achiziționa sămânță beneficiind de reducere. În plus, de anul viitor, Stațiunea de Cercetare șI Dezvoltare Agricolă din Caracal va vinde trei soiuri certificate.

Cel mai mic preț de pe piața de profil la sămânța de grâu top quality le este oferit fermierilor din toată țara de către Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă din Caracal, lider pe piața seminței de grâu. Pentru a-și fideliza clienții, SCDA vine cu o surpriză pentru fermieri: cardul de fidelitate. Acesta este oferit tuturor clienților din acest an și oferă celor care revin și anul următor reduceri, în funcție de cantitatea de grâu pe care o achiziționează, de până la 10%.

Cardul de fidelitate nu este introdus pentru că stațiunea ar duce lipsă de clienți, deja de la începutul lunii trecute stocul de sămânță pe care SCDA Caracal l-a avut disponibil pentru anul 2018 fiind epuizat în totalitate, ci pentru a le mulțumi celor care au încredere în producția stațiunii și aleg să devină clienți pe termen lung.

În acest an, cantitatea de sămanță de grâu vandută de SCDA Caracal s-a dublat față de anul 2016, datorită calității și prețului fără concurență, ajungând la fermieri din toate colțurile țării, iar de anul viitor fermierilor parteneri li se pregătește o altă surpriză: oferta de sămânță certificată va cuprinde trei soiuri: Glosa, Izvor și Otilia.