Şoferi din Milcov şi Osica de Sus, prinşi şi beţi, şi fără drept de conducere

281

Ieri, 18 octombrie, polițiștii rutieri au depistat în trafic două persoane care nu aveau drept de a con duce autovehicule şi care se aflau şi sub influența băuturilor alcoolice.

Bine afumaţi, doi şoferi s-au urcat la volan conştienţi că pot constitui un pericol atât pentru propria persoană, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Mai mult, cei doi nici nu aveau dreptul de a conduce, unul având permisul suspendat, iar celălalt neavând deloc permis.

Şoferul din Milcov, de 37 de ani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Pe lângă faptul că  avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,98 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Osica au depistat în trafic, pe raza comunei  Osica de Sus, un bărbat, de 40 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere şi, testat cu aparatul etilotest, avea o concentraţie de 1,09 mg./L alcool pur în aerul expirat.

În cele două cazuri, polițiștii continuă  cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.