O firmă germană caută 120 de curieri. Distribuirea coletelor, plătită cu 1900 euro/lună

192

Una dintre ofertele de muncă venite din Germania pentru români în această perioadă este pentru activitatea de distribuire a coletelor. Oferta este valabilă până pe data de 25 octombrie.

Prin intermediul rețelei Eures, societatea germană Supreme Star GmbH are vacante 120 de locuri de muncă. Angajatorul caută curieri, pentru activitatea de livrarea coletelor cei interesați trebuind să dețină permis de conducere categoria B și cunostințe de bază de limba germană.

Salariul oferit este de 1900 euro brut/lună, iar contractul de muncă este pe perioadă determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru poate fi cu normă întreagă sau part time. Termenul de depunere a ofertelor este 25 octombrie, oltenii interesați putându-se adresa compartimentului Eures din  cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sau să transmită CV-ul, completat la calculator în limba germană, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea “Paketzusteller”.