FOTO/VIDEO Fără frontieră pentru Vâlcov. A plecat în Turcia

179

Deși nu a scăpat de problemele cu legea, fiind condamnat la 8 ani de închisoare, Darius Vâlcov a scăpat de interdicția de a părăsi țara. Imaginile postate pe site-ul Guvernului îl arată pe acesta ieri în Turcia, prezent la dineul oficial oferit de președintele Republicii Turcia.

Condamnat în România, dar la masă cu președintele în Turcia. Darius Vâlcov, fost edil al Slatinei, fost senator de Olt, fost ministru al Finanțelor și actual consilier al premierului României, a părăsit teritoriul României, fiind prezent în calitate oficială de membru al Guvernului României alături de prim-ministrul Viorica Dăncilă la vizita de ieri din Ankara.

Vâlcov a fost așezat la masă alături de miniștrii guvernului la dineu oficial oferit în onoarea prim-ministrului Dăncilă de către președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

VIDEO:

 

Reamintim că Darius Vâlcov a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 8 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.