TOMBOLA Centenarului în Piața Zahana: GRATUIT 100 de coșuri de legume-fructe pentru clienții producătorilor olteni

179

Încă din vară, membrii celor 4 cooperative legumicole din județ care-și valorifică produsele în Piața Zahana își recompensează clienții pensionari cu coșuri gratuite de legume și fructe, beneficiarii fiind aleși prin intermediul unei tombole. Săptămâna aceasta, 100 de clienți vor beneficia de coșuri gratuite.

Încă din luna iunie, legumicultorii care fac parte din cooperativele înființate în Olt au decis, la inițiativa conducerii Asociației Tinerilor Fermieri, să ofere, în fiecare zi de luni, legume și fructe la preț redus pentru pensionari. În plus, cumpărătorii au posibilitatea de a participa la o tombolă al cărei premiu constă în câteva kilograme de legume. Astfel, zeci de pensionari au primit acasă, la finele fiecărei săptămâni, coșuri gratuite cu legume și fructe.

Săptămâna aceasta, numărul beneficiarilor tombolei este unul record, președintele ATF Olt, Florin Ciobanu, anunțând Tombola ,,Centenarului”. „100 de coșuri cu legume- fructe a câte 6 kg fiecare vor ajunge vineri la 100 de clienți ai sectorului de producători din piața Zahana … Legume proaspete direct de la producătorii din județul Olt !!!”, a anunțta Ciobanu.

Reamintim că pensionarii pot cumpăra legume și fructe lunea, din Piața Zahana, de la sectorul producătorilor, la prețuri reduse cu 10%.