Se caută instructori la clasele populare din Corabia, Izbiceni, Caracal și Dobrun și expert pentru clasa pictură Vișina

150

Oltenii cu competențe în instrumente populare, canto popular sau dans popular care doresc să transmită mai departe aceste bogății tradiționale învățând generațiile tinere să le aprecieze și să le promoveze și, de ce nu, să obțină performanță, sunt așteptați să se înscrie la Școala Populară de Arte și Meserii Slatina pentru a susține concursul de recrutare. Instituția de cultură are nevoie de 4 instructori și un expert în arte.

Şcoala Populară de Arte şi Meserii a scos la concurs mai multe posturi de șlefuitori de talente, recrutând pentru posturi cu normă didactică întreagă doi instructori cu experiență și doi debutanți, dar și un expert în arte plastice. Se caută instructor la: clasa instrumente populare Corabia, clasa instrumente populare şi canto popular Izbiceni, clasa nai-fluier Caracal și clasa dans popular Dobrun, precum și un expert pentru clasa artă plastică pictură Vişina.

Pentru posturile de instructori la Corabia și Izbiceni se cer studii liceale, competențe necesare postului și vechime de 6 ani și jumătate. Pentru posturile de instructori la Caracal și Dobrun se cer studii liceale, competențe profesionale și nu se impune condiția de vechime. Pentru postul de expert la Vișina se cer studii superioare în domeniul ştiinţe umaniste şi arte, competențe pictură și vechime de minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 octombrie -termenul limită pentru depunerea dosarelor; 29 octombrie -proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.