ʺRomeoʺ din Vulturești s-a căsătorit cu ʺJulietaʺ din Singapore, femeia găsită de autorități acum doi ani în Olt

386

Telenovelă cu final fericit. Cei doi tineri- el din Olt, România, ea din Singapore, s-au cunoscut pe internet, iar în urmă cu doi ani femeia alerta autoritățile după ce a fugit să-l cunoască pe alesul inimii ei. S-au văzut și în realitate, după iubirea virtuală, iar el și-a luat apoi zborul spre casa iubitei. Acum, cei doi și-au unit destinele, ceremonia având loc la Copenhaga.

Despre povestea celor doi:

https://realitateaoltului.ro/2016/02/02/date-disparute-in-singapore-doua-femei-gasite-la-amorezul-din-vulturesti/

sau:

https://realitateaoltului.ro/2017/02/17/romeo-din-olt-isi-traieste-povestea-de-dragoste-cu-julieta-din-singapore/

Povestea de dragoste a lui Alexndru Ionuț Donea cu Cheryl Lap Layleng a început pe internet în urmă cu cinci ani, iar acum doi ani tânăra s-a decis că este timpul să îl cunoască pe roman și în realitate, nu numai prin intermediul internetului. Așa că și-a luat mama și au plecat spre România. Cum cele două nu au spus și tatălui intenția, acesta a alertat autoritățile din Singapore, care la rândul lor au alertat autoritățile române, femeile fiind identificate după 10 zile în comuna Vulturești din județul Olt.

Tânăra nu a mai plecat din Olt decât împreună cu iubitul, un cunoscut vlogger (Zero.Miz-Kun),  iar acum olteanul a postat pe pagina sa de socializare imagini cu finalul telenovelei: căsătoria. Uniunea celor doi a avut loc la City Hall Square, Copenhaga.

ʺIt has finally happened- S-a întâmplat în sfârșit. După 5 ani de luptă pentru a fi împreună, am făcut în cele din urmă cel mai mare pas spre viitorul nostruʺ, și-a împărtășit pe 27 septembrie olteanul bucuria cu prietenii.

Mai puteți citi pe această temă:

Romeo și Julieta, în variantă oltenească