Simona Halep, amendă uriașă dacă va juca la Turneul Campioanelor

118

Turneul de la Moscova se desfăşoară chiar în săptămâna dinaintea Turneului Campioanelor. Deși calificată la ultima competiție, Simona nu va putea lua parte pentru că este forțată să participe la turneul de la Moscova, care se desfășoară în aceiași perioadă. Dacă nu o va face, cea mai valoroasă tenismenă a lumii riscă o amendă uriașă din partea WTA.

„Mi-am câştigat primul titlu acolo, la Moscova, în 2013, astfel că turneul deţine un loc special în inima mea. Aştept cu nerăbdare să mai concurez în faţa fanilor uimitori de acolo”, a spus Halep, conform site-ului oficial al turneului.Adevăratul motiv pentru care a cerut un wild card la competiția moscovită e că sportivele din Top 10 sunt obligate să participe în fiecare an la două competiţii de categoria Premier, iar Simona are până acum doar unul la activ. Până la finele acestui an mai există doar o singură competiție de acest nivel: cea de la Moscova.

Turneul de la Moscova se va juca în perioada 15 -20 octombrie, iar Turneul Campioanelor va începe la data de 21 octombrie, ceea ce nu-i permite campioanei noastre să ia parte la ambele.