FOTO Un deputat de Olt a strâns gunoaiele de pe străzile Slatinei și șanțurile periferiei municipiului

261

Cu mănuși în mâini, Mihai Niță, deputat de Olt, a putut fi întâlnit duminică în Slatina strângând gunoaie. Acțiunea de ecologizare a fost organizată de organizațiile de femei și tineret ale partidului pe care-l conduce la Olt.

Liberal-democrații olteni au ieșit duminică, 23 septembrie, la adunat gunoaie. Acțiunea de ecologizare a fost organizată de către Organizaţia de Femei ALDE, condusă de Elena Ioțu, împreună cu o parte a Organizaţiei de Tineret şi alţi membri ai partidului. Lor și s-a alăturat și președintele partidului, deputatul Niţă Mihai.

“Înarmaţi” cu saci menajeri şi mânuşi de unică folosinţă, membrii Filialei ALDE Olt au pornit din centrul urbei, unde se află sediul judeţean al partidului, deplasându-se până la Mânăstirea Clocociov, traseu pe care au strâns toate gunoaiele aruncate la întâmplare de către cetăţeni. Gunoiul colectat în saci a fost depus, apoi, la un buncăr de salubritate. De reţinut ar mai fi că, pe tot traseul parcurs, nu există nici un coş de gunoi.”, menționează Elena Ioțu.