FOTO/ Se-ntâmplă la o parohie din Olt: copiii, serviți cu dulciuri de Minnie și Mickey, după Liturghie

205

La Biserica Spitalului Municipal Caracal nu bătrânii reprezintă majoritatea enoriașilor, ci, paradoxal, tinerii, implicați în numeroase campanii care să le aducă un trai decent și zâmbetul pe buze. În parohia preotului Iagăru, cuvântul Domnului este Sfânt, iar creștinii învățați de mici să-și iubească aproapele și să-i sară în ajutor la nevoie. După slujbă, copiii sunt recompensați cu dulciuri, înghețată, picturi pe față sau alte mici plăceri pe care nu și le permit familiile tuturor.

O comunitate unită, cu frică de Dumnezeu și mereu gata să sară în ajutorul semenilor. Așa a reușit să adune la Caracal, la parohia bisericii din curtea Spitalului Municipal, preotul Doru Ion Iagăru, un preot care reușește de ani buni să deruleze numeroase campanii prin care să aducă zâmbete pe chipurile copiilor din spital, dar și copiilor și familiilor sărace din comunitate și nu numai.

După slujbă sau la diverse sărbători, cu ajutorul unor enoriași care oferă sponsorizări parohiei, cei mici sunt recompensați cu mici bucurii pe care nu orice părinte și le permite. Așa s-a întâmplat și ieri, când preotul i-a invitat pe toți la o surpriză dulce, oferită cu amabilitate de CandyBar Caracal. Mai mult, prăjiturile delicioase au fost împărţite de două personaje din desenele animate-MICKEY & MINNIE.