Concurs la Spitalul Slatina pentru îngrijitori și brancardieri

307

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs 6 posturi de îngrijitori, muncitor necalificat și brancardieri. Concursul va fi organizat pe 10 și 15 octombrie.

Cea mai mare unitate medicală din județul Olt continuă seria recrutărilor de personal pentru acoperirea deficitului de cadre. În această perioadă, SJU Slatina a scos la concurs 6 posturi, pe perioadă nedeterminată: 1 post de îngrijitor la Secţia recuperare, medicină fizică şi balneologie; 1 post de îngrijitor la Laborator recuperare, medicină fizică şi balneologie; 1 post de îngrijitor la Serviciul administrativ, aprovizionare-transport; 1 post de muncitor necalificat la Serviciul administrativ, aprovizionare – transport; 1 post de brancardier la Secţia ortopedie şi traumatologie și 1 post de brancardier la Unitatea de Primire Urgenţe, nivel de studii generale.

În vederea participării la concurs este suficientă absolvirea unei școli generale. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 1 octombrie – termenul limită pentru depunerea dosarelor; 10 octombrie – proba scrisă; 15 octombrie – interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială sau la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5, judeţul Olt – telefon 0349/802.550.