Ambulanța Olt angajează trei asistenți medicali și un șofer

276

Serviciul de Ambulanţă Olt recrutează personal pentru stația de la Slatina, punctul Tufeni și substația Scornicești, având în această perioadă nevoie de trei asistenți medicali și un șofer autosanitară. Candidații sunt așteptați cu dosare până pe 5 octombrie.

SJA Olt caută angajați pe durată nedeterminată. Unitatea organizează concurs pentru: 1 post de asistent medical cu postliceală pentru Staţia Ambulanţă Slatina, 1 post de asistent medical cu postliceală pentru Staţia Ambulanţă Slatina – Punct de lucru Tufeni, 1 post de asistent medical cu postliceală pentru Substaţia Ambulanţă Scorniceşti și 1 post de şofer autosanitară II pentru Substaţia Ambulanţă Scorniceşti. Pentru posturile de asistent medical se cer minimum 6 luni vechime în specialitate, iar pentru postul de şofer autosanitară II diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului, permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C, diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier conform Ordinului Ministerului Sănătăţii privind înfiinţarea Şcolii de Ambulanţieri și 3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 5 octombrie -termen limită de depunere a dosarelor; 15 octombrie – proba scrisă, 19 octombrie- proba interviu.