Emil Moț, alături de Paul Stănescu: este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane

113

Președinte al Organizației PSD Slatina, Emil Moț salută asumarea declarației politice a vicepreședintelui Paul Stănescu, declarându-și susținerea pentru liderul social-democraților olteni în ceea ce privește poziția anti-Dragnea.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Emil Moț, președinte al PSD Slatina, își declară public susținerea pentru poziția adoptată de către Paul Stănescu, vicepreședintele PSD, liderul organizației PSD Olt. Stănescu este cel care conduce grupul celor care i-au cerut lui Liviu Dragnea să demisioneze din fruntea partidului, dar și a Camerei Deputaților.

“În calitate de președinte al PSD Slatina am mandatat poziția domnului președinte Paul Stănescu referitoare la starea organizatorică a PSD. Oamenii așteaptă de la noi proiecte viabile pentru o viață mai bună și susțin actuala guvernare care a reușit să aducă un plus economic şi social cât şi o infuzie majoră de capital în scoli şi grădinițe, drumuri, apă şi canalizare, în absorbția de fonduri europene. Avem nevoie de liniște politică şi susținere pentru a realiza ceea ce am promis electoratului, astfel că salutăm asumarea declarației politice a domnului Paul Stănescu, alături de alți lideri ai PSD, într-un cadru larg, care a identificat cauzele scăderii partidului nostru în sondaje, dar mai ales soluțiile obiective şi tranșante care se impun pentru redresarea acestei situații. Spațiul mediatic a fost acoperit de teme false, în defavoarea evidențierii rezultatelor pozitive înregistrate de guvernarea PSD în domeniul economico-social. Astfel, în fața situației de criză este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane. PSD Slatina rămâne fidel planului de guvernare, legitimat prin votul electoral istoric înregistrat în 2016.”, a transmis președinte PSD Slatina, Emil Moț.

Pe aceeași temă:

Stănescu, amenințat de Dragnea