VIDEO Siderurgiști slătineni, la Forumul Internațional Orizonturi, Soci

125

O echipă mixtă de siderurgiști de la TMK Artrom Slatina și TMK Reșița va reprezenta diviziunea europeană a TMK care participă la Forumul Internațional organizat de grup în acest an.

Grupul rusesc TMK va organiza la Soci Forumul Internaţional „Orizonturi“. În acest context, reprezentanţii grupului au postat un clip de prezentare a echipei mixte TMK Artrom Slatina- TMK Reșița, din Divizia Europeană a TMK. Tinerii ingineri de pe platforma industrială a Slatinei explică în clip ce înseamnă pentru ei această reprezentare la nivel înalt în cadrul companiei. Aflați la prima sau la mai multe excursii în Rusia sau reprezentări ale fabricii slătinene, siderurgiștii slătineni declară că se așteaptă să învețe lcururi noi de la colegii din alte țări, acesta fiind un bun prilej de  a căpăta experiență și a se dezvolta pe plan profesional și personal. Ei vorbesc, de asemenea, și despre evoluţia tehnologică.

Видеовизитки ТМК-ARTROM и TMK-RESITA

Представляем команды ТМК-ARTROM и TMK-RESITA (Румыния, Европейский дивизион ТМК), которые в этом году участвуют в международном корпоративном форуме «Горизонты».#ФорумГоризонты2018 #Сочи #ПансионатБургас #Команды #Видеовизитки #МолодежьТМК #КадрыТМК

Publiée par TMK sur Lundi 10 septembre 2018

TMK-ARTROM este cel mai important producător de țevi din România. Fabrica produce conducte fără sudură pentru uz industrial, inclusiv țevi și țevi mecanice pentru utilizarea în industria automobilelor. Majoritatea produselor fabricate sunt exportate, în special către Uniunea Europeană, SUA și Canada, iar TMK-RESITA produce tăblițe de oțel, precum și grinzi grele și tăblițe pătrate, mare parte din produsele din oțel fabricate fiind livrate fabricii slătinene.