Crin Antonescu revine în politică. Vezi ce funcție a acceptat fostul lider liberal

54

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, revine în politică după câțiva ani de absență de pe scena politică, perioadă în care s-a retras la Bruxelles. El și-a depus candidatura pe lista PNL pentru un loc în Parlamentul European. Antonescu a susținut că soția sa, Adina Vălean, nu va mai candida pentru un nou mandat în Parlamentul European.

„Soția mea nu va mai candida, din păcate pentru PNL și pentru cetățenii români. Eu mi-am depus candidatura după ce au existat mai multe discuții în partid privind candidatura mea la europarlamentare. Nu pot satisface toate dorințele legate de persoana mea, dar pe aceasta pot. Nu este o revenire în viața politică din România”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

Crin Antonescu a părăsit viața politică înaintea alegerilor prezidențiale din 2014.

„Anunţ intenţia de a nu candida la Preşedinţia României şi de a favoriza în acest fel desemnarea grabnică a unui candidat care să fie acceptat mai uşor de tot ceea ce înseamnă forţă politică de dreapta, de toţi aceia care vor să facă din România o ţară pentru pietoni şi nu pentru baroni”, a declarat Antonescu, la momentul retragerii