SCENE INCREDIBILE Pizzerie atacată cu macete şi topoare în plină z

205

O  pizzerie din Buzău a fost practic distrusă de un grup de rromi. Aceștia au atacat localul macete, topoare şi bastoane telescopice. Motivul: aveau o răfuială cu patronul localului care nu a  fost de acord să plătească taxă de protecție. Nivelul acesteia era de 1000 euro. După ce l-au rănit pe patronul localului, suspecţii au fugit cu două maşini, fiind căutaţi de poliţişti.

Atacul a avut loc în cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău. Din primele informaţii, ar fi vorba de şase-şapte persoane de etnie romă care au intrat într-o pizzerie, speriindu-i pe angajaţii şi clienţii localului

Indivizii i-ar fi cerut patronului taxă de protecţie o mie de euro, şi, pentru că acesta a refuzat, au distrus obiecte din local şi l-au rănit la mână. Se pare că bărbatul a fost lovit cu o macetă. O uşă de teropan a fost distrusă, de asemenea fiind spartă o vitrină frigorifică, dar şi alte bunuri.

Martorii susţin că agresorii ar face parte dintr-o grupare specializată în furturi, şantaj şi infracţiuni cu violenţă, coordonaţi de un cunoscut interlop local, zis Edison. De asemenea, patronul localului şi angajaţii acestuia spun că gruparea nu este prima încercare de a-i cere taxă de protecţie.

Mai multe echipaje de poliţie au fost trimise la faţa locului.