Pesediștii olteni strâng rândurile în jurul lui Paul Stănescu. Ședință la Slatina pentru a decide soarta partidului

310

Parlamentarii PSD de Olt și liderii organizațiilor locale, în mare parte primari, se întâlnesc acum pe Grădiște, la Slatina, cu vicepreședintele PSD pentru a decide poziția pe care să o adopte în privința solicitării demisiei lui Liviu Dragnea.

Numele vicepreședintelui PSD Paul Stănescu a fost vehiculat în ultima perioadă printre cele ale greilor din partid care ar fi adoptat o poziție împotriva liderului Liviu Dragnea. Cum situația de criză de la vârful Partidului Social- Democrat impune consultări în teritoriu, astăzi, Paul Stănescu a convocat la Slatina parlamentarii PSD de Olt și liderii organizațiilor locale, în mare parte primari. Întâlnirea are loc pe Grădiște. Potrivit unor surse, Paul Stănescu a fost mandatat de către liderii organizațiilor locale din Olt să adopte poziția pe care o consideră necesară la vârful partidului, astfel încât situația să revină la normal, iar liderii PSD să se concentreze asupra programului de guvernare. Părerea majorității a fost că este nevoie de proiecte care să dezvolte comunitățile locale, iar la vârful partidului în aceste momente orgoliile și ambițiile au luat loc rațiunii.

Echilibrat cum îl știm, Paul Stănescu ar avea puterea să aducă liniște la vârful PSD. Rămâne de văzut ce va decide asupra poziției sale.