Paul Stănescu: Sperăm să avem un rezultat bun la ambele referendumuri!

223

Prezent la Slatina, vicepremierul Paul Stănescu a cerut primarilor cu care s-a întâlnit pentru a discuta problemele de la vârful partidului, să se implice în a îndemna locuitorii județului Olt să vină la urne la cele două referendumuri organizate pe 7 octombrie. Totodată, și-a exprimat speranța că oltenii vor vota pentru schimbarea denumirii județului în Olt- Romanați.

Prezent la Slatina, km 0 al umorului oltenesc în aceste zile, la Festivalul „Oltenii și restul lumii”, Paul Stănescu a făcut declarații și în calitate de vicepremier, dar și de vicepreședinte PSD. Referitor la organizarea pe 7 octombrie a referendumului național pentru definirea familiei, dar și a celui județean pentru schimbarea denumirii județului în Olt-Romanați, Stănescu a îndemnat primarii cu care s-a întâlnit pentru a discuta problemele de la vârful PSD să se implice în a informa cetățenii și să-i îndemne să se prezinte la urne. Același îndemn l-a lansat la festival pentru toți cetățenii, arătându-și speranța într-un rezultat bun la ambele referendumuri.

„Sperăm ca oamenii să vină la vot pentru că este vorba despre o reparaţie istorică. Eu sunt convins că majoritatea oltenilor gândesc ca noi, toţi cei care am propus acest lucru. Sperăm să avem un rezultat bun la ambele referendumuri!”, a declarat Stănescu.