DNA, flagrant la Ministerul Finanțelor

197

O angajată a Ministerului Finanțelor a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA Timişoara în timp ce primea mită o primă tranşă de 3.000 de lei din suma solicitată pentru rezolvarea unor probleme legate de coduri de TVA. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore și va fi propusă pentru arestare preventivă.

Aseară, DNA a surprins în flagrant o angajată a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş când lua mită chiar. Totul s-a întâmplat în faţa locuinţei angajatei.

Femeia era împuternicită la conducerea Serviciului de Informaţii Fiscale, iar din această poziţie i-ar fi promis unui bărbat că, în schimbul unei sume de bani, ar rezolva unele problem legate de coduri de TVA.

Bărbatul a anunţat procurorii DNA din Timişoara, care au organizat un flagrant. Angajata Finanţelor Publice a fost prinsă chiar în momentul în care primea o primă tranşă de 3.000 de lei din suma solicitată iniţial.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore. Ea va fi prezentată magistraților timișeni cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.