INCREDIBIL CSM Slatina, în 16-zecimile Cupei României. Steaua sau Dinamo ar putea juca oficial pe 1 Mai

143

Fotbaliștii antrenați de Bobi Verdeș au produs surpriza acestei etape a Cupei României, după ce au învins, cu puțin timp în urmă, FC Argeș cu 2-0. CSM Slatina ar putea juca în 16-zecimile competiției cu o echipă de top din fotbalul românesc precum Steaua sau Dinamo. Fostul internațional craiovean Emil Săndoi, antrenorul piteștenilor, a pus jocul slab al echipei sale pe oboseala acumulată de jucătorii săi, iar Verdeș susține că victoria a fost obținută pentru că jucătorii au acționat ca ,,o echipă,,.

CSM Slatina a susținut, în această seară, pe stadionul 1 Mai, întâlnirea cu FC Argeș, din cadrul Cupei României. După un joc dominat aproape în totalitate de fotbaliștii antrenați de Bobi Verdeș, echipa municipalității slătinene a reușit să producă surpriza etapei, învingând echipa antrenată de Emil Săndoi. În urma victoriei cu 2-0, CSM Slatina merge în 16-zecimile Cupei României, fază în care poate întâlni o echipă din primul eșalon precum Steaua sau Dinamo.

Meciul a început într-o nota de dominare a fotbaliștilor slătineni. Chiar dacă au fost și unele sincronizări sau greșeli individuale, jocul practicat a fost unul bun ce a plăcut celor aproape 2000 de spectatori care i-au încurajat permanet pe fotbaliștii lui Verdeș.

Primul gol a venit cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, în urma transformării unei lovituri de pedeapsă de către Dumitru Ceapă.

Repriza a doua i-a găsit la cârma jocului tot pe fotbaliștii slătineni. Dupăp câteva ocazii frumoase care se puteau să schimbe scorul de pe tabela de marcaj, a venit și al doilea gol. În minutul 66, după un un-doi pe partea stângă, între Precup și Vali Preda, Radu Constantin vine la întâlnire cu migea centrată de ultimul în fața porții și înscrie prin cădere.

Mai multe despre întâlnirea dintre CSM SLatina și FC Argeș, mâine într-o știre video.