218 bilete la băi, primite de CJP Olt. Se pun în vânzare până pe 24 septembrie

107
Băile Olănești

Pensionarii olteni sunt ofertaţi de CJP Olt cu bilete de tratament la munte sau la mare, instituţia primind în seria a 15-a a acestui an nu mai puţin de 218 bilete. Cea mai mare ofertă este pentru staţiunile de pe Valea Oltului.

Pe final de septembrie şi începutul lunii octombrie, Olăneşti, Govora şi Căciulata sunt principalele destinaţii la băi pentru pensionarii olteni. Casa Județeană de Pensii Olt a primit din Seria 15 un număr de 218 bilete de tratament.

Data de plecare în staţiune este 28 septembrie- 2 octombrie, Oltului fiindu-le astfel repartizate biletele: 7 în stațiunea Amara, 9 Bala, 6 Buziaș, 23 Căciulata, 10 Călimăneşti, 20 Covasna, 6 Eforie Nord, 4 Felix, 9 Govora, 21 Herculane, 4 Mangalia, 2 Moneasa, 55 bilete în stațiunea Olăneşti, 3 Pucioasa, 1 Sinaia, 4 Slănic Moldova, 2 Slănic Prahova, 4 Techirghiol, 4 Tuşnad şi 4 Vatra Dornei.

“Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri până în data de 24 septembrie, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 25 septembrie și se vor vinde în data de 26 septembrie.“, anunţă Iulian Smarandache, director CJP Olt.