Incendiu devastator într-un bloc cu 50 de apartamente. Peste 100 de pompieri au acționat la fața locului, 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

96

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o locuință dintr-un bloc cu 50 de apartamente din Sectorul 5. Flăcările s-au extins și  la un bloc învecinat, de 3 etaje. Pentru stingerea incendiului, 13 echipaje de pompieri au intervenit timp de mai multe ore.

Potrivit autorităților, incendiul a izbucnit în această dimineață la o locuință dintr-un bloc cu 50 de apartamente. Flăcările puternice s-au extins cu repeziciune, afectâțnd și mai multe apartamente dintr-un bloc vecin. 5 persoane au avut nevoie de sprijinul medicilor. Dintre acestea, 1 pompier cu o plaga la membrul inferior și o femeie cu expunere la fum au fost transportați la spital Bagdasar.

La fața locului au intervenit, pentru acordarea primul ajutor, mai multe echipaje SMURD, iar peste pompierii au acționat cu 13 autospeciale de stingere, 4 autoscări și 3 echipaje SMURD.

În urma incendiului, mai multe apartamente au devenit de nelocuit.

Consilierii locali de la Sector 5 s-au reunit în ședință de urgență pentru a găsi soluții pentru familiile rămase sub cerul liber.