Doi olteni au decedat la locul de muncă, unul a rămas invalid, iar alți 20 s-au accidentat, în august   

384

Luna trecută, 23 de olteni s-au accidentat la locul de muncă, trei dintre accidentări fiind grave soldate cu două decese și o invaliditate.

“În cursul lunii trecute, un număr de 23 lucrători au fost implicați în evenimente de muncă, rezultând 20 persoane cu incapacitate temporara de muncă, 2 accidentați mortal și 1 persoană cu invaliditate”, informează ITM Olt.

Detalii accident Bălteni:

https://realitateaoltului.ro/2018/08/21/itm-olt-a-deschis-dosar-de-cercetare-in-cazul-decesului-viceprimarului-din-balteni/

sau:

https://realitateaoltului.ro/2018/08/21/viceprimarul-din-balteni-strivit-de-un-tub-de-800kg-descarcat-pentru-canalizarea-localitatii/

Decesele au fost cauzate de un tub din beton, în cazul viceprimarului comunei Bălteni, Nicolae Grigore, care asista la descărcarea tuburilor ce urmau să fie folosite la canalizarea localității, iar în cel de-al doilea caz, de o țeavă metalică ce a căzut peste un bărbat de 49 de ani, angajat al unei societăți de construcții montaj din Slatina.

Cu invaliditate s-a ales un oltean care mergea la serviciu, acesta fiind implicat în octombrie într-un accident rutier la Saru, decizia de incapacitate temporară de muncă fiindu-i schimbată cu cea de invaliditate luna trecută.

Pe aceeași temă:

Viceprimar mort sub ochii consătenilor