8 concurenți pe-un post de infirmier debutant la Medicina Internă a SJU Slatina

199

SJU Slatina a scos la concurs 6 posturi pentru infirmier debutant și unul pentru infirmier cu vechime. Cea mai mae concurență este pentru postul de la Secția Medicină Internă, pentru care s-au înscris 8 candidați.

20 de candidați pe 6 posturi de infirmier debutant au fost admiși la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență Slatina. 19 dintre concurenți sunt femei, singurul bărbat admis fiind înscris, fără concurență, pe postul de la Secția nefrologie- dializă peritoneală. Pe postul vacant de infirmier cu experiență la Secție nefrologie nu s-a înscris niciun candidat. Cea mai mare concurență este pe postul de la Medicină Internă, pe care s-au înscris 8 candidați, câte 3 candidați pentru Urologie și Nefrologie, iar pentru cele două posturi de la Chirurgie Generală 5 candidați.

Concursul se va desfășura pe 14 septembrie- proba scrisă și 19 septembrie- interviul.

Concurență acerbă este și pentru locurile de asistenți medicali- principali și debutanți scoase la concurs de SJU Slatina pentru 12 septembrie -proba scrisă și 17 septembrie- interviul. În medie, se bat 10 concurenți pe un loc, cea mai mare concurență fiind pe un post de asistent debutant la Secția ORL, pentru care s-au înscris 20 de candidați.

DETALII:

20 de candidați pe-un loc de asistent medical debutant la secția ORL a SJU Slatina