Trofeul Festivalului Internațional „Capitala Muzicală” a ajuns la Olt/ VIDEO

230

Roberta Buzurin, din Găneasa, este marea câștigătoare din acest an a Trofeului „Capitala Muzicală”, festival internațional ajuns la cea de-a VI-a ediție, organizat în Capitala culturală europeană.

În perioada 31 august- 2 septembrie, la Sibiu s-a desfășurat Festivalul Internaţional „Capitala Muzicală”, ediție care a adus pe scena Sălii Thalia zeci de concurenți de muzică ușoară și folclor- instrument și soliști vocali din toate zonele țării, dar și din Italia. Printre ei, și trei concurente din Olt: Daria Coleci- Caracal, Diana Monete- Valea Mare și Roberta Buzurin- Găneasa.

Cu o evoluție impecabilă, Roberta Buzurin (categoria 13- 14 ani) a impresionat juriul format din specialiști, printre care Horia Moculescu, Felicia Filip, Nico, Mihai Alexandru și soliști de folclor îndrăgiți, fiind răsplătită cu cel mai mare premiu. Astfel, Trofeul „Capitala Muzicală” ajunge în acest an din Capitala culturală europeană în Olt.

Roberta Buzurin deține în palmares Marele Premiu la cele mai importante festivaluri și concursuri de folclor destinate copiilor. Ea este pregătită de maestrul Marin Constantin, fost dirijor al Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”.

 

VEZI evoluția oltencei în concurs:

Publiée par Daniel Dan Buzurin sur Dimanche 2 septembre 2018