Polițistul infectat cu HIV la o clinică prestigioasă, a încetat din viață

506

Polițistul care a fost infectat cu HIV la o clinică din București s-a stins pe un pat de spital, la mai puțin de trei luni de când a aflat că are teribila afecțiune.

Polițistul a pierit luni seară, fiind internat într-un spital de boli infecționase. În luna iunie, acesta a aflat că este bolnav, după ce o perioadă de timp a simțit dureri cervicale.

Pentru a scăpa de dureri, bărbatul ar fi ales să urmeze un tratament cu acupunctură la o clinică bucureșteană. De atunci, viața i s-a schimbat pentru totdeauna, iar în luna iunie, acesta a descoperit că este bolnav.

„A debutat ca orice boală. Am fost pe la mai multe spitale şi, în cele din urmă am ajuns la «Bagdasar» (Spitalul Clinic de Urgență «Bagdasar-Arseni» din București, n.r.). Doctorul de acolo mi-a spus că, dacă nu mă operez, ajung în cărucior. Aveam o hernie la vertebrele T7 şi T8. Acum o lună de zile, după ce am făcut mai multe analize, am aflat că am HIV”, a povestit polițistul, în urmă cu o lună, pentru libertatea.ro.

Din cauza diagnosticului, acesta s-a pensionat pe caz de boală. După o lună, pentru că avea 20 de ani în Ministerul Afacerilor Interne, și-a făcut actelee pentru a primi o pensie normală.