Modernizarea rețelei de gaze naturale lasă slătinenii șapte ore fără gaze. Vezi unde

258

Periodic, modernizarea și întreținerea rețelei de distribuție a gazelor naturale lasă consumatorii fără gaze ore în șir. Astăzi, sistarea s-a făcut pe două străzi din Slatina, mâine le vine rândul altor patru străzi.

Șapte ore fără gaze și nu pe timpul nopții, ci în prima parte a zilei până cu mult după prânz, când majoritatea gospodinelor pregătesc masa. Atât stau de regulă consumatorii casnici și non-casnici care au „norocul” ca zona în care locuiesc să fie programată de furnizor pentru lucrări de întreținere și modernizare.

„Distrigaz Sud Reţele efectuează lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru județul OLT. Reamintim clienţilor noștri că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281” anunță furnizorul.

Dacă astăzi gazele au fost oprite în intervalul orar 8.00- 15.00 pe Prelungirea Primăverii și str. Arinului, mâine se anunță lucrări în același interval orar pe str. Primăverii, Aleea Muncii, str. Basarabilor și str. Toamnei.