În noaptea de 30 august, se OPREȘTE apa în partea de sus a Slatinei. CAO spală rețelele începând de azi

383

Compania de Apă Olt va efectua la finele acestei luni spălătile lunare ale rețelelor de apă. Dacă pe 27, 28 și 29 august nu se va opri furnizarea apei, în noaptea de 30 spre 31 august slătinenii care lopcuiesc în partea de sus a municipiului nu vor avea apă la robinete.

În scopul îmbunătățirii calității apei potabile, CAO va efectua în această săptămână lucrări și spălări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă. Programul lucrărilor încpee în această seară și se va finaliza vineri dimineața. Doar în ultima noapte de lcurrăi se va sista furnizarea apei potabile, lucrările impunând golirea totală a sistemului public.

PROGRAM spălări:

  • 27 august: spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30. Nu se oprește furnizarea apei potabile!
  • 28, 29 august: spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a municipiului Slatina și în comuna Slătioara, de la ora 21.00 până a doua zi la ora 5.30. Nu se oprește furnizarea apei potabile!
  • 30 august: se vor executa lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă care impun golirea totală a sistemului public. Se va opri furnizarea apei potabile în partea de sus a muincipiului Slatina, de la ora 22.00 până a doua zi la ora 5.45.

CAO avertizează că pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora este posibil să apară o modificare a turbiditățtii apei și fluctuații de presiune.