Sute de tineri, recrutați de IPJ Olt, așteptați la Școala de Poliție Câmpina la concurs

238

561 de candidați din Olt sunt așteptați astăzi și mâine la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina pentru a-și ridica legitimațiile de concurs în cadrul sesiunii august-septembrie de admitere la poliție.

Sute de tineri olteni ce aspiră la o carieră în poliție s-au înscris în sesiunea august- septembrie pentru a susține concurs de admitere. IPJ Olt a recrutat 737 de candidați pentru Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, dintre care 400 fete și 337 băieți, precum și 83 de fete și 92 băieți pentru admiterea la Academia de Poliție “AI Cuza” București. Dacă admiterea la academie s-a finalizat, astăzi norocoșii fiind așteptați la măsurătorile pentru uniformă, la învățământul postliceal abia încep emoțiile. După evaluarea dosarelor și susținerea evaluării psihologice, pe lista Oltului pentru Câmpina au rămas 561 de candidați, dintre care 26 condiționați de diploma de bacalaureat pe care n-au depus-o la dosar.

Perioada organizării concursului de admitere este 24 august – 3 septembrie. Astăzi și mâine se va desfășura activitatea de înscriere și eliberare a legitimațiilor de concurs, iar în perioada 26 august – 1 septembrie se vor desfășura probele eliminatorii (contravizita medicală și evaluarea performanței fizice). În data de 3 septembrie se va desfășura proba de verificare a cunoștințelor.