Poliția olteană caută șefi la birourile rutiere ale polițiilor municipale

102

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a scos astăzi la concurs posturile de șef birou la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Slatina și Biroul Rutier al Poliției Municipiului Caracal. Concursul se va susține pe data de 1 octombrie.

Poliția olteană recrutează din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție, șefi la birourile rutiere ale polițiilor municipale Slatina și Caracal. Înscrierile se fac la sediul IPJ Olt, până la data de 30 august, iar evaluarea psihologică se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne. Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să fie ofiţeri de poliţie cu studii superioare și postuniversitare/masterat; să aibă gradul minim de inspector de poliţie; să aibă permis de conducere, minim categoria „B”; să aibă sau să obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate; să aibă sau să obţină aviz pentru desemnarea/promovarea în structurile poliţiei judiciare; să aibă sau să obţină aviz pentru utilizarea bazelor de date ale Poliţiei Române; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau 3 ani vechime în calitate de organ de cercetare al poliţiei judiciare; să nu fie cercetat disciplinar și să fi obţinut în ultimii 2 ani calificativul de cel puţin ,,BINE” la evaluarea/ aprecierea profesională individuală.

Examenul  va avea loc pe 1 octombrie șii va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica și bibliografia stabilite de comisie. Interviul va fi înregistrat audio și/sau video.