Marius Iancu: Programul de Guvernare a adus mai mulți bani în buzunarele românilor

75

Deputatul de Olt Marius Iancu laudă programul de guvernare al partidului pe care-l reprezintă în parlamentul țării, prezentând pe pagina sa de socializare confirmarea Eurostat privind creșterea economică a României, cea mai mare din UE în ultimele trei luni.

“România a înregistrat cea mai mare creștere economică din UE (1,4%), în trimestrul al doilea din 2018. Raportul publicat de Eurostat- Biroul de Statistică al Uniunii Europene confirmă datele Institutului Național de Statistică. PIB-ul României a crescut cu 0,4%, în timp ce PIB-ul SUA a crescut cu 1%, în al doilea trimestru al lui 2018. Rezultatele Programului de Guvernare sunt recunoscute de instituțiile internaționale și sunt o dovadă că măsurile economice și sociale adoptate de Guvern și Parlament dezvoltă România și au adus mai mulți bani în buzunarele românilor.”, a postat deputatul Iancu.

Eurostat a confirmat că România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană (1,4%) comparativ cu trimestrul anterior.  După România, țările cu cele mai mari creșteri economice din trimestrul II 2018, față de trimestrul anterior au fost Slovacia și Suedia (ambele cu 1%), Ungaria și Polonia (ambele cu 0,9%), urmate de Bulgaria, Cipru și Letonia (toate 0,8%).