Se fac angajări la Străzi și Iluminat Public

175

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina a scos la concurs 7 posturi de inspectori și muncitori calificați. Termenul de depunere a dosarelor este 24 august.

DASIP Slatina organizează concurs pe 11 septembrie – proba scrisă și pe 13 septembrie – interviu în vederea recrutării a 7 noi angajați. Direcția administrației capitalei de județ caută inspectori de specialitate la Serviciul Administrare Parcări – Compartiment Ridicări Auto și Compatiment Informatică, precum și muncitori calificați în cadrul Serviciului Iluminat Public (Compartiment Menlenanjă şi Dezvoltare Reţele Iluminat Public) și Biroului Administrare Străzi (Compartiment Strategii şi Programe Investiţii, Reabilitare şi Modernizare Reţele Stradale şi Urmărire Reglementarea Circulaţiei).

Pentru posturile de inspectori se cer studii superioare și vechime de minimum 4 ani, iar pentru cele de muncitori se cer atestate de calificare profesională în meseriile de electrician și mecanic/construcții.