Noi reguli pentru transformarea locuințelor din Slatina în localuri

148

Primăria Slatina a supus transparenței publice noul regulament privind autorizarea lucrărilor de trasformare a spațiilor de locuit în spații comerciale, amenajarea și extinderea acestora, modificând astfel regulamentul vechi de 11 ani.

Transformarea locuințelor din Slatina în spații comerciale se va face după noi reguli, administrația municipală stabilind că vechiul regulament este depășit și că în urma amenajării unor localuri cu diverse funcțiuni, în special la parterul blocurilor, s-a creat o discrepanță între zonele centrale și cele periferice. Noua reglementare ține cont și de deteriorarea spațiilor verzi din vecinătatea spațiilor comerciale și de degradarea unor spații de locuit învecinate, fiind nominalizate și zonele unde sunt permise lucrări de amplasare, accese, retragere obligatorie față de drumurile publice.

Regulamentul este supus transparenței publice până pe 24 august, primăria așteptând de la orice persoană interesată, asociațiile de afaceri sau alte asociații legal constituite sugestii, propuneri sau opinii.