Fotbaliștii slătineni au eliminat Craiova lui Mititelu din Cupa României

128

CSM Slatina merge mai departe în Cupa României. Elevii lui Bobi Verdeș au învins U Craiova 1948 din Cupa României, după ce aseară, pe Stadionul 1 Mai au reușit victoria cu 2-0. Cele două goluri au fost înscrise de Andrei Bîră. Ca și la meciul amical disputat cu cca două sîptămâni în urmă, atmosfera de pe stadion a fost una extraordinară.

Tinerii fotbaliști de la CSM Slatina confirmă. Până la debutul campionatului, ei își continuă parcursul în Cupa României. Aseară, elevii lui Bobi Verdeș au învins cu 2-0 echipa de Liga a III-a, U Craiova 1948. Este a doua victorie obținută în fața echipei lui Adrian Mititelu, după ce în amicalul de acum două săptămâni au reușit aceeași performanță, scor 1-0.

Cele două goluri ale echipei slătinene au fost înscrise de Andrei Bîră. Primul gol a venit în min.30 când jucătorul slătinean a reluat cu capu o lovitură de la colțul terenului. Cel de al doilea gol a fost înscris în minutele de prelungiri, pe fondulunui contraatac.

Meciul a fost unul ,,pe viață și pe moarte,, cu destul de multe faulturi.Pe fondul tensiunilor create în teren dar și în afara lui, Bobi Verdeș a fost trimis în tribune de centralul Valentin Naidin.

Dacă în urmă cu două săptămâni suporterii lui Adrian Mititelul au avut de făcut reproșuri antrenorului Ștefan Stoica, de această dată ei au cerut explicații și de la jucători. pentru a se face mai bine auziți, câțiva ultrași au sărit gardul de protecție. Situația nu a degenerat pentru că forțele de ordine au intervenit prompt și au calmat spiritele.

Printre cei aproximativ 1500 de suporteri care au asistat la meci s-au aflat și șefii administrației locale.