Șoferi, pregătiți-vă nervii! Trafic de coșmar pe ruta Slatina-Balș și retur. Află care este motivul

323

Începând din această după-amiază, traficul spre și dinspre Balș va redeveni unul de coșmar pentru șoferii care vor tranzita zona după ora 16.00. Angajații Secției de Drumuri și Poduri Slatina vor da drumul la lucrările de reparații la podul de peste pârâul Corneș. Lucrările sunt estimate să dureze până  la ora 22.00, timp în care se va circula alternativ pe un singur sens de circulație.

Lucrările de reparații la podul de peste pârâul Corneș au fost demarate urgent, în urma numeroaselor sesizări venite din partea șoferilor care tranzitează zona. Potrivit conducerii Secției Drumuri și Poduri Slatina, aceștia au sesizat faptul că gropile apărute în căile de rulare sunt extrem de periculoase șii pun în pericol siguranța circulației.

Suprafața ce urmează a fi asfaltată este de cca 200 metri pătrați. Asfaltarea începe propriu zis la ora 16,00 până atunci muncitorii de la Secția de Drumuri și Poduri Slatina vor freza porțiunea respectivă. Lucrările vor dura până la ora 22.00. În zonă se va circula alternativ.Șoferii care se grăbesc pot opta pentru ruta ocolitoare stabilită de reprezentanții IPJ Olt: D.N.64 Piatra Olt – Brîncoveni – Șopârlița- Pârșcoveni- Balș.

Sâmbătă, angajații de la Drumuri și Poduri au efectuat lucrări de reparații la cele două poduri de la Balș, de peste râul Olteț și pârâul Gengea.

După ce lucrările la podul de peste pârâul Corneș se vor finaliza, muncitorii vor continua seria de astfeld e lucrări. Acestea vor avea loc pe raza comunelor Optași-Măgura și Colonești.