Liderii PNL Olt, printre reprezentanții diasporei. Ei și-au făcut selfi-uri pe care le-au postat pe paginile de socializare

351

Protestul diasporei a fost unul al reprezentanților Opoziției și al huliganilor. Printre cei prezenți în Piața Victoriei s-au numărat și liderii liberalilor olteni în frunte cu președintele Liviu Voiculescu.

Paginile de socializare ale liderilor PNL Olt sunt pline de selfi-uri cu aceștia în Piața Victoriei la protestul Diasporei. Printre liberalii care nu au vrut să profite de pe urma acestei manifestații de protest s-au aflat președintele liberalilor din județ Liviu Voiculescu.
Postările lor au iscat o serie de comentarii, nu toate favorabile. Interesant este că, în toate selfi-urile liberalii zâmbesc, iar în toate declarațiile acuză violențele jandarmilor.
Cu toate acestea, Voiculescu a scris pe pagina sa de socializare că regretă cele întâmplate:
,,Este regretabil ce s-a intamplat seara trecuta. Este regretabil ce i s-a intamplat acelei reprezentante a Jandarmeriei, dar sa nu-i uitam nici pe cei peste 200 de oameni care au avut nevoie de ingrijire medicala in urma altercatiilor cu jandarmii. Am fost acolo. Am vazut copii si batrani atacati cu gaze lacrimogene. Am vazut un om pasnic pus la pamant sub ploaia loviturilor de baston. Am vazut modul (declarat “corect” si “defensiv”) in care au actionat jandarmii si am ramas cu un gust amar. De revolta si de gaz inhalat.
O tanara jandarm ranita grav , 70 de oameni dusi la spital si alte peste 150 de victime ale unor ordine nejustificate… Dumnezeu sa le dea sanatate!
Sunt alaturi de ei, la fel cum am fost si sunt alaturi de cei peste 100 000 de romani din Piata Victoriei,,.
O întrebare justificată: sunteți solidar și cu huliganii care au lovit-o pe jandarmeriță, care au aruncat cu tot ce le-a căzut la îndemână în forțele de ordine sau au incendiat arbuștii din zonă și devastat terasele?
Ca fost om al legii, nu ați precizat cum reacționați dumneavoastră dacă în timpul misiunilor vă trezeați cu o sticlă plină cu apă în cap….