TRAGEDIE la Sârbii Măgura. Un minor a murit în chinuri inimaginabile, strivit de un utilaj

525

Un adolescent de 17 ani din comuna Sârbii Măgura a murit, în această seară, în chinuri groaznice. El a fost strivit de cupa unui miniexcavator cu care efectua diverse lucrări în gospodărie.

Accidentul tragic a avut loc în timpul unor lucrări pe care tânărul le executate cu miniexcavatorul în gospodăria familiei. Pompierii și echipaj de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

„Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit, în comuna Sârbii Măgura, la o persoană prinsă sub cupa unui miniexcavator, pe timpul unor lucrări executate în gospodărie. În momentul sosirii echipajelor, bărbatul, în vârstă de 17 ani, a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața”,a declarat Alin Băsăsceanu, purtătorul de cuvânt al Ispectoratului pentru Situații de Urgență Olt,.

În cauyă s-a deschis dosar penal pentru omor din culpă. Oamenii legii încearcă să afle cum a ajuns tânărul să folosească utilajul şi cum s-a întâmplat tragedia.